El delegat del Govern, Lluís Salvadó, presideix la cloenda del Centenari de l'escriptor Joan Cid i Mulet.

query_builder   30 novembre 2007 00:00

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern, Lluís Salvadó, presideix la cloenda del Centenari de l'escriptor Joan Cid i Mulet.

Diferents intel¿lectuals i literats recordaran la figura de Joan Cid i Mulet i una lectura de poemes a la seva memòria completaran l'acte.
La cloenda del Centenari inclou diversos actes que donaran inici a les 18.30h, a la sala d'actes ¿Jordi Brull i Martínez¿ de la seu consistorial, amb una taula rodona en què diferents intel¿lectuals i literats recordaran la figura de Joan Cid i Mulet. Seguidament, Emigdi Subirats, comissari del Centenari, juntament amb Vicent Pellicer, faran una lectura de poemes en record de l'escriptor jesusenc del llibre ¿Per un futur sense llàgrimes¿. I en acabar, la cloenda institucional amb el president de l'EMD Jesús, Pere Panisello, la regidora de Cultura, Dolors Querol, el comissari del Centenari, Emigdi Subirats, i el delegat del Govern.

19:30|.Seu consistorial EMD Jesús (pl. Immaculada, s/n)| (el Baix Ebre)

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó, presidirà l'acte de cloenda del Centenari de l'escriptor Joan Cid i Mulet. També hi assistiran el president de l'EMD, Pere Panisello, i el comissari del Centenari, Emigdi Subirats.