El delegat del Govern visita les noves instal·lacions del Càmpig Resort Cambrils Park

query_builder   13 juliol 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern visita les noves instal·lacions del Càmpig Resort Cambrils Park

El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, visitarà demà dimarts, 14 de juliol, les noves instal·lacions del Càmping Resort Cambrils Park. L’establiment turístic acaba d’estrenar 93 nous bungalows, així com instal·lacions d’energia solar i aprofitament i reciclatge d’aigües.
 
També participaran a la visita l’alcalde de Cambrils, Robert Benaiges; el primer tinent d’alcalde d’Espais Públics i Medi Ambient, Joan Mas; el president i el director general del càmping, Esteve i Xavier Blasi; els propietaris, Teresa Blasi i Rafa Calderón; la directora de qualitat, Yolanda Tiñena; l’arquitecte, Lluís Serra, i l’advocada, Isabel Baixeres.
 
La visita s’acabarà amb la projecció d’un vídeo sobre la història del càmping i l’exposició de projectes futurs com la segona fase de construcció de bungalows.

13:00|.Càmping Resort Cambrils Park (av. Mas Clariana, s/n)|Cambrils (El Baix Camp)

El delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, visitarà les noves instal·lacions del Càmping Resort Cambrils Park. L’establiment turístic acaba d’estrenar 93 nous bungalows, així com instal·lacions d’energia solar i aprofitament i reciclatge d’aigües.