El conseller Joan Saura inaugura la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Gavà

query_builder   13 juliol 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Joan Saura inaugura la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Gavà

Demà dimarts, a les 17 hores, a l'Avinguda Eramprunyà, 48-50, de Gavà
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura,  acompanyat de l'alcalde de Gavà, Joaquim Balsera, inaugurarà demà, dimarts 14 de juliol, a les 17:00 hores, la comissaria de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de Gavà (Baix Llobregat).
 
A l’acte també hi assistiran el secretari de Seguretat, Joan Delort, l’alcalde de Begues, Ramon Guasch, el director dels Serveis Territorials del DIRIP a Barcelona, Àngel Merino, el cap de la Regió Policial metropolitana Sud, Ferran Lopez, el cap de l’ABP de Gavà, Antonio Milla, i d’altres autoritats municipals.
 
 
Un cop finalitzada la inauguració de la comissaria, el conseller Joan Saura i l’alcalde Joaquim Balsera atendran els mitjans de comunicació.
 

17:00|.Comissaria dels Mossos d'Esquadra (av. Eramprunyà, 48-50)|Gavà (El Baix Llobregat)

El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, acompanyat per l'alcalde de Gavà, Joaquim Balsera, inaugurarà la comissaria de la Policia de la Generalitat - Mossos d'Esquadra de Gavà.  Un cop finalitzada la inauguració de la comissaria, el conseller i l’alcalde atendran els mitjans de comunicació.