El conseller Llena inaugurarà demà dissabte el camí de Linyola-Bellvís

query_builder   30 novembre 2007 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Llena inaugurarà demà dissabte el camí de Linyola-Bellvís

Posteriorment es farà un acte al local social de Bellvís-Els Arcs
El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director dels Serveis Territorials del DAR a Lleida, Joan Gòdia, presidirà la inauguració de les obres de condicionament i millora del camí de Linyola-Bellvís. L'acte tindrà lloc demà dissabte, dia 1 de desembre, a les 12:30 hores, en el límit dels dos municipis. Posteriorment, la comitiva es traslladà al local social de Bellvís-Els Arcs (carrer Raval s/n, Els Arcs), on a partir de les 13:10 hores tindran lloc parlaments del conseller Llena; l'alcalde de Bellvís, Francesc Fabregat; el representants de l'alcalde de Bellvís a Els Arcs, i l'alcalde de Linyola, Joaquim Mir. L'atenció als mitjans de comunicació tindrà lloc a partir de les 13:10 hores, aproximadament, al local social esmentat. CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ ACTE: Inauguració del camí de Linyola-Bellvís DIA: Dissabte,1 de desembre de 2007 HORA: 12:30 hores LLOC: Límit dels dos municipis. Esplanada situada a la carretera que va dels Arc a Vallfogona, el primer trencall a la dreta.

12:30|.Límit del municipis de Linyola-Bellvís. Ctra dels Arcs a Vallfogona (primer trencant a la dreta)| (el Pla d'Urgell)

El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director dels Serveis Territorials del DAR a Lleida, Joan Gòdia, presidirà la inauguració de les obres de condicionament i millora del camí de Linyola-Bellvís.