La Consellera d'Acció Social i Ciutadania inaugura les jornades sobre adopcions i acolliments de la Universitat d'Estiu Ramon Llull

query_builder   1 juliol 2009 00:00

event_note Nota de premsa

La Consellera d'Acció Social i Ciutadania inaugura les jornades sobre adopcions i acolliments de la Universitat d'Estiu Ramon Llull

Carme Capdevila explicarà els beneficis que tindrà la nova llei d'infància
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, inaugurarà aquest dijous, juntament amb el vice-rector de la Universitat Ramon Llull, Jordi Riera, la jornada “Adopció i acolliment: Present i futur”, dins del Programa de la Universitat d’Estiu Ramon Llull 2009.
La Consellera explicarà els canvis en l’acolliment i l’adopció que recull la nova llei dels drets i oportunitats de la infància i la tasca que ha fet el Govern en aquest àmbit.
Aquesta jornada acull professionals dels camps de la psicologia, l’educació social, el treball social i públic en general interessat en l’adopció i l’acolliment. El programa inclou taules rodones i conferències sobre les motivacions de les famílies, les característiques dels infants i els reptes de futur.

10:00|.Facultat Blanquerna (c. Valldonzella, 23)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, juntament amb el vicerector de la Universitat Ramon Llull, Jordi Riera, inaugurarà la jornada “Adopció i acolliment: Present i futur”, dins del Programa de la Universitat d’Estiu Ramon Llull 2009. La consellera explicarà els canvis en l’acolliment i l’adopció que recull la nova llei dels drets i oportunitats de la infància i la tasca que ha fet el Govern en aquest àmbit.