El vicepresident del Govern presideix a Palma la reunió dels òrgans de direcció de l'Institut Ramon Llull

query_builder   1 juliol 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El vicepresident del Govern presideix a Palma la reunió dels òrgans de direcció de l'Institut Ramon Llull

És la primera reunió després que el Govern balear es reincoporés a l'organisme el passat 22 de desembre
El vicepresident del Govern i president del Consell de Direcció de l’Institut Ramon Llull (IRL), Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà demà dijous, 2 de juliol, la reunió de la junta rectora i el consell de direcció del Consorci de l’IRL que se celebrarà a Palma, juntament amb el conseller de la Presidència del Govern balear, Albert Moragues. Es tracta de la primera reunió dels òrgans de direcció de l’IRL des que l’executiu balear es va reincorporar a l’organisme el passat 22 de desembre.
 
A les 16.30 hores s’iniciarà la reunió de la junta rectora del Consorci de l’IRL, que tindrà lloc a la capella del Consolat de Mar, seu del Govern balear.  A banda del vicepresident del Govern i el conseller de la Presidència balear, també hi assistiran, per part de la Generalitat, la secretària d’Afers Exteriors i Cooperació, Roser Clavell i el director de l’Institut Ramon Llull, Josep Bargalló. En representació del Govern balear hi participaran la consellera d’Educació i Cultura, Bàrbara Galmés; el conseller de Mobilitat i Ordenació del Territori, Gabriel Vicens, i el conseller de Medi Ambient, Miquel Àngel Grimalt. A banda dels responsables institucionals, també formen part dels òrgans de direcció de l’IRL els màxims representants de les institucions que treballen per la llengua i la cultura catalanes, com són l’Institut d’Estudis Catalans, l’Institut d’Estudis Baleàrics, la Institució de les Lletres Catalanes, l’Institut Català de les Indústries Culturals i la Xarxa Vives d’Universitats Joan Lluís Vives.
 
La reunió serà a porta tancada però a l’inici, a les 16.30 hores, es podran prendre imatges. Un cop finalitzada, a les 17.45 hores aproximadament, el vicepresident del Govern i el conseller de la Presidència balear atendran els mitjans de comunicació.
 
Posteriorment, a les 18.00 hores es reunirà el Consell de Direcció de l’Institut Ramon Llull.

16:30|.Capella del Consolat de Mar (c. de la Llotja, 3)| (Mallorca)

Reunió dels òrgans de direcció de l'Institut Ramon Llull