El CP Quatre Camins acull l'obertura del I Festival Europeu de Creacions Artístiques realitzades a presó

query_builder   2 juliol 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El CP Quatre Camins acull l'obertura del I Festival Europeu de Creacions Artístiques realitzades a presó

La inauguració coincideix amb l'estrena de l'espectacle "El Anzuelo", producció conjunta de TeatroDentro-Bcn i el grup d'interns de teatre i imatge del Centre Penitenciari Quatre Camins
El Centre Penitenciari Quatre Camins acollirà divendres, 3 de juliol, a les 17 h., la presentació del Festival Europeu de Creacions Artístiques realitzades a presó, que organitza TeatroDentro-Bcn (TRANSformas). El festival, que tindrà lloc durant els dies 3 i 4 de juliol, és una mostra de produccions culturals generades als centres penitenciaris de Barcelona, Milà, Marsella, Oslo i Wuppertal durant els darrers dos anys. A la roda de premsa de presentació hi assistirà el secretari de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil del Departament de Justícia, Albert Batlle, els responsables de TeatroDentro-Bcn, Thomas Louvat i Eva García, la responsable del programa d’activitats d’impacte social de la Fundació La Caixa, Glòria Cid, així com representants dels països participants.
 
TRANSformas és una associació cultural que desenvolupa projectes teatrals dirigits a col·lectius en risc.
 
L’obertura del festival se celebrarà amb la primera representació de l’espectacle “El Anzuelo”, creació col·lectiva del grup de teatre i imatge del Centre Penitenciari Quatre Camins. L’estrena de l’obra tindrà lloc a les 19.00 h, al mateix centre. 
 
Tots els mitjans interessats a assistir-hi hauran d’acreditar-se (nom, cognoms, DNI i mitjà) enviant un correu electrònic (premsa.dj@gencat.net) durant el dia d’avui.

17:00|.CP Quatre Camins (ctra. del Masnou a Granollers, km 13,4)|Roca del Vallès (El Vallès Oriental)

El secretari de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juveni, Albert Batlle, assistirà a la roda de premsa de presentació del I Festival Europeu de Creacions Artístiques realitzades a presó. La inauguració del certamen tindrà lloc a les 19 hores.