El conseller Llena i Josep Puxeu inauguren dos embassaments de la Comunitat de Regants de Gimenells i Pla de la Font

query_builder   2 juliol 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Llena i Josep Puxeu inauguren dos embassaments de la Comunitat de Regants de Gimenells i Pla de la Font

El pressupost total se situa en 7.679.037,11 euros
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, i el secretari d’Estat de Medi Rural i Aigua, Josep Puxeu, inauguren demà, a partir de les 12:45 hores, els embassaments de capçalera de la Comunitat de Regants de Gimenells i Pla de la Font. L’acte també comptarà amb la presència del director general de Desenvolupament del DAR, Jordi Bertran, i del director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Joan Gòdia.
 
Puxeu i Llena atendran els mitjans de comunicació a les 13:00 hores.
 
Aquests pantans s’emmarquen en el projecte de millora i modernització de la Comunitat de Regants de Gimenells i Pla de la Font mitjançant la construcció de dos embassaments de regulació, que s’alimenten de la sèquia de Vallmanya procedent del Canal d’Aragó i Catalunya. La superfície regada és de 2.500 hectàrees, i el pressupost total de l’obra, executada per TRAGSA, se situa en 7.679.037,11 euros, a finançar entre el ministeri, el DAR, i la Comunitat de Regants.
 
El perímetre de l’obra és de 3,7 quilòmetres, i la capacitat màxima de l’embassament nord se situa en els 765.752 metres cúbics, i en 763.746 la del sud, assolint una capacitat total de 1.529.498 metres cúbics. Val a dir que la superfície ocupada d’aquests pantans és de trenta hectàrees.
 
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Inauguració dels embassaments de la Comunitat de Regants de Gimenells i Pla de la Font
DIA:
Divendres, 3 de juliol de 2009
HORA:
12:45 hores: acte inaugural.
13:00 hores: atenció als mijtans de comunicació.
LLOC:
Carretera de Raïmat a Gimenells
Gimenells
 
 
2 de juliol de 2009

12:45|.Carretera de Raïmat a Gimenells|Gimenells i el Pla de la Font (El Segrià)

El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, i el secretari d’Estat de Medi Rural i Aigua, Josep Puxeu, inauguraran els embassaments de capçalera de la Comunitat de Regants de Gimenells i Pla de la Font. L’acte també comptarà amb la presència del director general de Desenvolupament del DAR, Jordi Bertran, i amb el director dels Serveis Territorials del Departament a Lleida, Joan Gòdia.