Presentació del llibre "Actors i representacions. L'Associacionisme d'origen marroquí a Catalunya"

query_builder   3 juliol 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Presentació del llibre "Actors i representacions. L'Associacionisme d'origen marroquí a Catalunya"

L'estudi, obra de l'antropòleg Jordi Moreras, analitza el desenvolupament del teixit associatiu del primer col·lectiu d'origen estranger a Catalunya i en valora les realitats i expectatives
El secretari per a la Immigració del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Oriol Amorós, i l’antropòleg i professor de Sociologia de la Universitat Rovira i Virgili, Jordi Moreras, presentaran aquest dilluns 6 de juliol el llibre “Actors i representacions. L’Associacionisme d’origen marroquí a Catalunya”.
 
L’estudi analitza el desenvolupament del teixit associatiu del primer col·lectiu d’origen estranger a Catalunya i en valora les seves realitats i expectatives de futur. Aquest treball és el tercer volum de la col·lecció “Ciutadania i Immigració” de la Secretaria per a la Immigració i es presentarà en públic el mateix dilluns a les 19 hores a la seu del Departament d’Acció Social i Ciutadania.
 
Nota: els mitjans i les persones assistents a la roda de premsa i a la presentació obtindran un exemplar del llibre. 

12:30|.Departament d'Acció Social i Ciutadania (pl. Pau Vila, 1)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, i el professor de la Universitat Rovira i Virgili i antropòleg, Jordi Moreras, presentaran el llibre “Actors i representacions. L’Associacionisme d’origen marroquí a Catalunya”, número 3 de la col·lecció "Ciutadania i Immigració".