Acció Social i Ciutadania lliura la Medalla Centenària a Francesc Sans Mañe

query_builder   6 juliol 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Acció Social i Ciutadania lliura la Medalla Centenària a Francesc Sans Mañe

L'homenatge es farà dilluns a l'Ajuntament de Solivella
El director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a Tarragona, Jordi Tous, lliurarà el proper dilluns la Medalla Centenària del Departament a Francesc Sans Mañe. L’homenatjat va néixer a Solivella el 4 de juliol de 1909. Casat des de fa 75 anys amb la Teresa Solé, té dos fills i ha estat pagès tota la vida.  
 
La Medalla Centenària és una iniciativa de la Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania del Departament d’Acció Social i Ciutadania. Es tracta d’una medalla d’argent gravada amb el nom i l’any de naixement commemorativa del centenari. A aquest reconeixement institucional hi poden accedir totes les persones residents a Catalunya que compleixin els requisits i realitzin la sol·licitud corresponent.
 
L’acte es farà a les 12 a l’Ajuntament de Solivella. Hi assistiran familiars i amics, així com l’alcalde del municipi, Enric Capdevila. 

12:00|.Ajuntament de Solivella (pl. Major, 1)|Solivella (La Conca de Barberà)

El director dels Serveis Territorials d’Acció Social i Ciutadania a Tarragona, Jordi Tous, lliurarà la Medalla Centenària al senyor Francesc Sans.