Els departaments d'Interior i Educació presenten el projecte educatiu "Jugar i gaudir"

query_builder   6 juliol 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Els departaments d'Interior i Educació presenten el projecte educatiu "Jugar i gaudir"

Demà, 7 de juliol a les 12:00 h, a la Facultat de Geografia i Història de la UB
Els departaments d’Interior, Relacions Institucionals i Participació i d’Educació presentaran demà en roda de premsa, a l’aula 305 de la Facultat de Geografia i Història de la UB, el projecte educatiu “Jugar i gaudir”, que es posa en marxa el curs vinent als centres d’ensenyament secundari catalans amb l’objectiu de prevenir els joves davant dels riscos que suposa la pràctica immoderada del joc i transmetre’ls pautes de conducta responsable.
 
Assistiran a l’acte de presentació de “Jugar i gaudir” la directora general del Joc i d’Espectacles, Mercè Claramunt, el director general d’Innovació Educativa, Joan Badia, i el director general de l’Educació Secundària i el Batxillerat, Jaume Graells.
 
 
A les 12:00 hores, la directora general del Joc i d’Espectacles, Mercè Claramunt, el director general d’Innovació Educativa, Joan Badia, i el director general de l’Educació Secundària i el Batxillerat, Jaume Graells, explicaran el projecte educatiu.
 
Els periodistes que assisteixin a l’acte rebran el CD del còmic interactiu i un exemplar del còmic en paper.
 

12:00|.Facultat de Geografia i Història de la UB. Aula 305 (c. Montalegre, 6. 3ª planta)|Barcelona (El Barcelonès)

La directora general del Joc i d’Espectacles, Mercè Claramunt; el director general d’Innovació Educativa, Joan Badia, i el director general de l’Educació Secundària i el Batxillerat, Jaume Graells, presentaran el projecte educatiu "Jugar i gaudir"