El Govern presenta l'acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC)

query_builder   7 juliol 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El Govern presenta l'acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC)

Aquest certificat permetrà demostrar el nivell de competència digital davant qualsevol empresa o administració pública
El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs; el conseller d’Educació, Ernest Maragall, i la consellera de Treball, Mar Serna, presentaran en roda de premsa l’acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC). L’acte tindrà lloc a la seu del Departament de Governació i Administracions Públiques el proper dimecres, 8 de juliol, a les 12 hores.
 
L’ACTIC és un certificat expedit per la Generalitat que permetrà demostrar el nivell de coneixement en tecnologies de la informació i la comunicació davant qualsevol empresa o administració pública. L’ACTIC permet avaluar la competència digital, és a dir, com s’apliquen els coneixements, habilitats i actituds que es posseeix en l’àmbit de les TIC per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència, per sobre del coneixement de programari concret.

Aquesta acreditació està impulsada pel Departament de Governació i Administracions Públiques a través de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, amb la col·laboració dels departaments d’Educació i de Treball.

12:00|.Departament de Governació i Administracions Públiques (Via Laietana, 26)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs; el conseller d’Educació, Ernest Maragall, i la consellera de Treball, Mar Serna, presentaran en roda de premsa l’acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC).