Llena inaugura el Tercer Congrés d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient de la UPC

query_builder   7 juliol 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Llena inaugura el Tercer Congrés d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient de la UPC

En l'edició d'enguany es tractarà sobre la gestió de l'aigua en l'agricultura, els espais verds i la indústria alimentària
El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, acompanyat del director general d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Joan Gené, presidirà demà la inauguració del Tercer Congrés d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient-Gestió. El Congrés està organitzar pel departament d’Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia de la Universitat Politècnica de Catalunya i tindrà lloc del 8 al 10 de juliol a l’escola Superior d’Agricultura de Barcelona, situada al Campus del Baix Llobregat de la Universitat Politècnica de Catalunya a Castelldefels.
 
L’objectiu principal d’aquest congrés és el de promoure, desenvolupar i donar a conèixer aquells treballs de caràcter científic, tècnic i professional que contribueixin a la millora dels sector agroalimentari i medi ambientals.
 
En aquesta edició, el congrés pretén ser un lloc de trobada i discussió per investigadors, professionals i estudiants interessats en la gestió de l’aigua en l’agricultura, els espais verds i la indústria alimentària.
 
El congrés està organitzat en tres jornades. Les dues primeres tractaran sobre la gestió dels recursos hídrics, tant convencionals com no convencionals, en la producció agrícola i el manteniment d’espais verds (jardins i espais lúdics). La tercera jornada està dedicada a la gestió de l’aigua en els processos de producció i elaboració del producte en la indústria alimentària.
 
CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:
Inauguració del Tercer Congrés d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient
DIA:
Dimecres, 8 de juliol de 2009
HORA:
10:00 hores
LLOC:
Parc Mediterrani de la Tecnologia
Campus Baix Llobregat UPC
Av. Canal Olímpic, 15
Castelldefels
 
 
7 de juliol de 2009
 

10:00|.Parc Mediterrani de la Tecnologia. Campus Baix Llobregat de la UPC (av. Canal Olímpic, 15)|Castelldefels (El Baix Llobregat)

El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, presidirà la inauguració del Tercer Congrés d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient.