El conseller Saura lliura el II Premi Josep Ma Vilaseca als autors de dos estudis sobre la gestió dels aeroports i les reformes constitucionals a Alemanya

query_builder   7 juliol 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El conseller Saura lliura el II Premi Josep Ma Vilaseca als autors de dos estudis sobre la gestió dels aeroports i les reformes constitucionals a Alemanya

Demà dimecres, 8 de juliol, a les 12 h, a la seu de l'Institut d'Estudis Autonòmics, al Palau Centelles de Barcelona
 
El conseller d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, lliurarà demà dimecres (12 h) el II Premi Josep Maria Vilaseca, que atorga l’Institut d’Estudis Autonòmics (IEA). Es tracta d’un dels guardons millor dotats econòmicament a Europa en l’àmbit dels estudis sobre autonomies i federalisme. L’acte comptarà amb la presència del director de l’IEA, Carles Viver.
 
Enguany, el premi s’atorga a dos treballs sobre el federalisme alemany. El primer compara la gestió dels aeroports a Alemanya i a l’Estat espanyol i és obra de la professora de Dret Administratiu de la Universitat de Konstanz (Alemanya) Mercè Darnaculleta. El segon estudi, del lletrat de la Fundación Democracia y Gobierno Local, Antonio Arroyo, analitza la reforma constitucional del federalisme alemany. En l’acte, tots dos faran una breu síntesi del seu treball.
 
El Premi Josep Maria Vilaseca i Marcet, creat l’any 2006, vol contribuir al desenvolupament de la recerca sobre autonomies polítiques i sobre el federalisme. El guardó, que es convoca cada dos anys, porta el nom de qui va ser el primer director de l’Institut d’Estudis Autonòmics, Josep Maria Vilaseca i Marcet (1919-1995).
 
 
 

12:00|.Institut d'Estudis Autonòmics. Palau Centelles (Baixada de Sant Miquel, 8)|Barcelona (El Barcelonès)

El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, lliurarà el Premi Josep Maria Vilaseca, que atorga l'Institut d'Estudis Autonòmics, als autors de dos estudis sobre la gestió dels aeroports i les reformes constitucionals a Alemanya.