El president visitarà demà The Brandery, el nou saló de moda urbana de Barcelona

query_builder   7 juliol 2009 00:00

event_note Nota de premsa

El president visitarà demà The Brandery, el nou saló de moda urbana de Barcelona

El cap del Govern mantindrà també un dinar privat amb representants d'algunes de les marques presents al certamen
El president de la Generalitat, José Montilla, visitarà demà el nou saló de moda urbana contemporània de Barcelona, ‘The Brandery’, que entre avui i el dijous 9 de juliol reunirà 113 marques al palau 7 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.
 
El president arribarà al recinte de la Fira a les 14.30 hores i recorrerà alguns dels principals estands de la fira. Els mitjans que ho desitgin podran prendre imatges de la visita. En acabat, el president mantindrà un dinar privat de treball amb representants de les entitats organitzadores del saló, així com algunes de les marques presents. El dinar serà a porta tancada.
 
‘The Brandery’ neix amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, la Cambra de Comerç i el Departament d’Innovació Universitats i Empresa de la Generalitat, i parteix del bon posicionament que, a nivell internacional, té la ciutat com a referent en el món de la moda. Algunes de les marques líders del mercat, com Custo Barcelona, Pepe Jeans, Armand Basi, Desigual, Sita Murt, American Vintage, Lacoste, New Balance, Reebok, i Belstaff presenten a ‘The Brandery’ les col·leccions de la temporada primavera-estiu 2010.
 
Nota: Els periodistes que vulguin prendre imatges de la visita del president al saló s’hauran d’acreditar prèviament al mostrador de premsa del Palau 6 de la Fira de Barcelona.

14:30|.Palau 7 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona|Barcelona (El Barcelonès)

El president de la Generalitat, José Montilla, visitarà el nou saló de moda urbana contemporània de Barcelona, ‘The Brandery’, on recorrerà alguns dels principals estands de la fira. Els mitjans que ho desitgin podran prendre imatges de la visita. En acabat, el president mantindrà un dinar privat de treball amb representants de les entitats organitzadores del saló, així com amb algunes de les marques presents. El dinar serà a porta tancada.