Acció Social i Caixa Catalunya destinen 3.250.000 euros a millorar la vida de les persones cuidadores de dependents

query_builder   8 juliol 2009 00:00

event_note Nota de premsa

Acció Social i Caixa Catalunya destinen 3.250.000 euros a millorar la vida de les persones cuidadores de dependents

S'impartiran cursos de formació, es crearan grups d'ajuda mútua i domiciliària i es donarà informació i assessorament telefònic
La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i el president de Caixa Catalunya, Narcís Serra, firmaran dijous un conveni per impulsar diversos serveis adreçats a persones cuidadores no professionals. Aquest serveis inclouen cursos de formació, grups d’ajuda mútua, ajuda domiciliària i informació i assessorament telefònic. El conjunt d’aquesta oferta constituirà una plataforma de suport per ajudar les persones que cuiden dependents a fer la seva feina amb les màximes garanties. La inversió total del projecte és de 3.250.000 euros, dels quals Caixa Catalunya aporta 2 milions i Acció Social els 1.250.000 restants.
 
La creació de la plataforma respon a la voluntat d’Acció Social i Ciutadania de continuar amb el desplegament de la Llei de la dependència i la Llei de serveis socials. També s’emmarca dins el Programa Cuidadors de Caixa Catalunya. El Departament s’encarregarà de la supervisió, homologació i acreditació dels cursos i serveis que ofereixi la plataforma mentre que Caixa Catalunya assumirà la gestió del projecte.

11:30|.Departament d'Acció Social i Ciutadania (pl. Pau Vila, 1)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i el president de Caixa Catalunya, Narcís Serra, firmaran un conveni per impulsar diversos serveis adreçats a persones cuidadores no professionals. Aquest serveis inclouen cursos de formació, grups d’ajuda mútua, ajuda domiciliària i informació i assessorament telefònic.