Demà s’inicia la implantació del sistema tarifari integrat al Camp de Tarragona

query_builder   30 setembre 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Demà s’inicia la implantació del sistema tarifari integrat al Camp de Tarragona

El secretari per a la Mobilitat del DPTOP, Manel Nadal, acompanyat del delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, presentarà demà dimecres, 1 d’octubre, la implantació del sistema tarifari integrat al Camp de Tarragona.
A l’acte també hi participaran l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; l’alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez; l’alcalde de Cambrils, Robert Benaiges; l’alcalde de Salou, Antoni Josep Banyeres; i la segona tinent d’alcalde i regidora d’Urbanisme de Vila-seca, Manuela Moya.
El punt de trobada tindrà lloc, a les 9.25 hores, a la parada d’autobús urbà “Hospital Joan XXIII” (C. Dr. Mallafré de Tarragona), des d’on s’iniciarà un recorregut, direcció a la plaça Imperial Tarraco, en un autobús de servei regular de l’Empresa Municipal de Transports de Tarragona.
El recorregut continuarà cap a l’estació d’autobusos de Reus (C. Joan Miró, s/n), en un autobús de servei regular de transports públics de Catalunya. Un cop arribats a l’estació d’autobusos de Reus, a les 10.30 hores aproximadament, s’atendrà els mitjans de comunicació.
(Al finalitzar l’acte s’ofereix la possibilitat de tornar al punt d’origen mitjançant un servei de transport proporcionat per l’ATM).

09.25 h -Inici del recorregut . Parada d’autobús urbà “Hospital Joan XXIII” (C. Dr. Mallafré. Tarragona)

10.30 h- Atenció als mitjans de comunicació: Estació d’autobusos de Reus (C. Joan Miró, s/n. Reus).
09:25|.Parada d’autobús urbà “Hospital Joan XXIII” (C. Dr. Mallafré. Tarragona) |Tarragona (El Tarragonès)

Implantació del sistema tarifiari integrat al Camp de Tarragona