El president de la Generalitat, José Montilla, i la consellera de Justícia, Montserrat Tura, lliuraran demà el Premi Justícia

query_builder   10 desembre 2007 00:00

event_note Nota de premsa

El president de la Generalitat, José Montilla, i la consellera de Justícia, Montserrat Tura, lliuraran demà el Premi Justícia

En el decurs de l'acte institucional, el vicepresident del Consell General del Poder Judicial, Fernando Salinas, pronunciarà la conferència Justícia i societat.
Enguany, els guardonats són Lluís Jou i Mirabent i Antonio Doñate Martín, els quals rebran la medalla demà en l'acte institucional del Dia de la Justícia a Catalunya, l'11 de desembre, que presidirà el president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat de la consellera de Justícia, Montserrat Tura. En el decurs de l'acte institucional, el vicepresident del Consell General del Poder Judicial, Fernando Salinas, pronunciarà la conferència Justícia i societat. El Premi Justícia de Catalunya, que és la més alta distinció en matèria de justícia que atorga el Govern de Catalunya, es va crear l'any 2003 amb la finalitat de fomentar i reconèixer les iniciatives, actuacions, estudis i propostes que suposin una millora considerable del dret català i de la justícia a Catalunya.

19:00|.Palau de la Generalitat (pl. Sant Jaume, 4)|Barcelona (El Barcelonès)

El president de la Generalitat, José Montilla, i la consellera de Justícia, Montserrat Tura, lliuraran el Premi Justícia. Enguany, els guardonats són Lluís Jou i Mirabent i Antonio Doñate Martín, En el decurs de l'acte, el vicepresident del Consell General del Poder Judicial, Fernando Salinas, pronunciarà la conferència Justícia i societat.