Roda de premsa
Demà dimarts, 11 de desembre, el director de l'Agència Catalana del Consum, Jordi Anguera, presentarà els resultats de l'Estudi sobre l'etiquetatge d'aliments, encarregat a la Fundació Centre d'Ensenyament Superior de Nutrició i Dietètica (CESNID). Aquest treball facilita dades precises sobre el contingut de les declaracions nutricionals i de propietats saludables dels aliments a disposició dels consumidors.
La mostra de l'estudi ha inclòs 257 aliments de 72 tipus, com ara: cereals i derivats (pa, brioixeria i pastes, galetes, cereals d'esmorzar, pastes alimentoses, arròs); llet i derivats, ous, vegetals transformats (conserves), carns i peixos transformats, olis i greixos, plats preparats (brous, sopes, congelats...), aliments estimulants i derivats (xocolates, cafès..), edulcorants, salses i condiments, aigües envasades i begudes (refrescants, funcionals, cerveses).
La roda de premsa tindrà lloc demà, a les 11 hores, a la Sala de premsa de la Secretaria d'Economia, a l'edifici de Gran Via, 639.
11:00|. Secretaria d'Economia (Gran Via de les Corts Catalanes, 639)|Barcelona (El Barcelonès)
El director de l'Agència Catalana del Consum, Jordi Anguera, presentarà els resultats de l'Estudi sobre l'etiquetatge d'aliments, encarregat a la Fundació Centre d'Ensenyament Superior de Nutrició i Dietètica (CESNID).