L'Agència Catalana del Consum (ACC) presenta els resultats de l'estudi sobre l'etiquetatge dels aliments més consumits

query_builder   10 desembre 2007 00:00

event_note Nota de premsa

L'Agència Catalana del Consum (ACC) presenta els resultats de l'estudi sobre l'etiquetatge dels aliments més consumits

Roda de premsa
Demà dimarts, 11 de desembre, el director de l'Agència Catalana del Consum, Jordi Anguera, presentarà els resultats de l'Estudi sobre l'etiquetatge d'aliments, encarregat a la Fundació Centre d'Ensenyament Superior de Nutrició i Dietètica (CESNID). Aquest treball facilita dades precises sobre el contingut de les declaracions nutricionals i de propietats saludables dels aliments a disposició dels consumidors. La mostra de l'estudi ha inclòs 257 aliments de 72 tipus, com ara: cereals i derivats (pa, brioixeria i pastes, galetes, cereals d'esmorzar, pastes alimentoses, arròs); llet i derivats, ous, vegetals transformats (conserves), carns i peixos transformats, olis i greixos, plats preparats (brous, sopes, congelats...), aliments estimulants i derivats (xocolates, cafès..), edulcorants, salses i condiments, aigües envasades i begudes (refrescants, funcionals, cerveses). La roda de premsa tindrà lloc demà, a les 11 hores, a la Sala de premsa de la Secretaria d'Economia, a l'edifici de Gran Via, 639.

11:00|.Secretaria d'Economia (Gran Via de les Corts Catalanes, 639)|Barcelona (El Barcelonès)

El director de l'Agència Catalana del Consum, Jordi Anguera, presentarà els resultats de l'Estudi sobre l'etiquetatge d'aliments, encarregat a la Fundació Centre d'Ensenyament Superior de Nutrició i Dietètica (CESNID).