El Secretari de Comerç i Turisme, Emili Valdero, presenta el Pla de Foment de la Batalla de l'Ebre.

query_builder   11 desembre 2007 00:00

event_note Nota de premsa

El Secretari de Comerç i Turisme, Emili Valdero, presenta el Pla de Foment de la Batalla de l'Ebre.

Farà a més una visita d'obres al Centre d'Interpretació 115 Dies de Corbera i presentarà la inversió a través del Pla de Turisme de les Terres de l'Ebre (PLADETUR)
El secretari de Comerç i Turisme del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa, Emili Valdero, visita aquest dimecres les Terres de l'Ebre, acompanyat del delegat del Govern i president del Consorci Memorial de la Batalla de l'Ebre, Lluís Salvadó, i el director dels Serveis Territorials del Departament, Josep F. Monclús. Durant la visita presentaran en roda de premsa el Pla de Foment de la Batalla de l'Ebre, que suposa una inversió aquest any de 300.000¿, entre el Departament i el Comebe, mentre que l'aportació total serà de 900.000 euros en tres anualitats. Alhora aprofitaran l'estada a Corbera d'Ebre per fer una visita d'obres al Centre d'Interpretació "115 Dies", que es preveu estigui enllestit per al proper mes de juliol, i al mateix temps, el secretari de Comerç i Turisme també explicarà la inversió que rebran els diferents projectes presentats a les Terres de l'Ebre mitjançant el Pla de Turisme, PLADETUR. Abans però, Valdero visitarà Benifallet, on es reunió amb empresaris del sector turístic de la zona i coneixerà el projecte d'actuació al Castellot Roca Roja. Finalment, el secretari de Comerç i Turisme a Tortosa, acompanyarà la directora d'Artesania Catalunya, Gemma Amat, en una visita a l'Escola d'Art i Oficis de la ciutat.

11:30|.Centre Interpretació 115 Dies (c. dels Freginals 18-24)|Corbera d'Ebre (La Terra Alta)

El secretari de Comerç i Turisme, Emili Valdero, i el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó, presentaran els ajuts al Pla de Foment de la Batalla de l'Ebre i als projectes presentats al Pla de Turisme de les Terres de l'Ebre.