La Delegació del Govern a Madrid presenta la història del pensament econòmic d'Ernest Lluch

query_builder   11 desembre 2007 00:00

event_note Nota de premsa

La Delegació del Govern a Madrid presenta la història del pensament econòmic d'Ernest Lluch

Amb motiu de l'exposició ¿Ernest Lluch, l'esforç per construir un país¿, oberta al públic fins a finals de gener de 2008
La Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a Madrid i la Fundació Ernest Lluch presentaran, dijous 13 de desembre, a les 19:30 hores, l'opuscle "Sobre la Historia nacional del pensamiento económico", d'Ernest Lluch. Editat per la Secció Aragonesa de la Fundació, la presentació d'aquest opuscle tindrà lloc al Centre Cultural Blanquerna coincidint amb l'exhibició de l'exposició "Ernest Lluch, l'esforç per construir un país" i amb la celebració a Madrid, del V Encuentro de la Asociación Ibérica de Historia del Pensamiento Económico, que el professor Lluch va contribuir a crear. Intervindran els professors d'Història del Pensament econòmic i membres de la Fundació Ernest Lluch, Alfonso Sánchez Hormigo (Universidad de Zaragoza) i Salvador Almenar (Universitat de València).

19:30|.Centre Cultural Blanquerna. c/ Alcalá, 44| ()

La Delegació del Govern a Madrid i la Fundació Ernest Lluch presenten l'opuscle "Sobre la Historia Nacional del Pensamiento Económico" d'Ernest Lluch.