El vicepresident del Govern presideix la presentació del projecte del Centre Internacional per al Debat Científic

query_builder   13 desembre 2007 00:00

event_note Nota de premsa

El vicepresident del Govern presideix la presentació del projecte del Centre Internacional per al Debat Científic

Aquest centre pioner, impulsat per Biocat, s'instal·larà a Torre Marimon de Caldes de Montbui.
El vicepresident del Govern i vicepresident del Patronat de Biocat, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà aquest divendres, 14 de desembre, l'acte de presentació del projecte del Centre Internacional per al Debat Científic, a Torre Marimon de Caldes de Montbui. A part del vicepresident, durant l'acte també intervindran el president de la Comissió Executiva de Biocat, Manel Balcells; el director executiu de l'Obra Social "la Caixa", Josep F. De Conrado; el diputat president de l'Àrea d'Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, Josep Mayoral, i l'alcalde de Caldes Montbui, Jordi Solé. El Centre Internacional per al Debat Científic és un projecte pioner especialitzat en la celebració de trobades científiques d'alt nivell per a grups científics de primer línia. El centre, impulsat per Biocat en el marc de l'acord de col¿laboració entre la Generalitat i l'Obra Social de la Caixa, s'ubicarà en un dels espais de la Torre Marimon, a Caldes de Montbui.

12:00|.Torre Marimon (Crta. C-59 de Palau de Plegamans a Caldes de Montbui, km.12,1)|Caldes de Montbui (El Vallès Oriental)

El vicepresident del Govern i vicepresident del Patronat de Biocat, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà l'acte de presentació del projecte del Centre Internacional per al Debat Científic. A part del vicepresident, durant l'acte també intervindran el president de la Comissió Executiva de Biocat, Manel Balcells, i d'altres personalitats.