El president Mas inaugurarà demà l'ampliació del Centre Tecnològic d'Ascamm, a Cerdanyola del Vallès

query_builder   11 abril 2011 18:27

event_note Nota de premsa

El president Mas inaugurarà demà l'ampliació del Centre Tecnològic d'Ascamm, a Cerdanyola del Vallès

  • El cap de l’Executiu visitarà abans, a les 16.15 hores, l’Ajuntament de la ciutat
El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà demà, dimarts dia 12 d’abril, l’acte inaugural de l’ampliació del Centre Tecnològic d’Ascamm, amb una trajectòria de més de vint anys en l’àmbit del disseny i la producció industrial, ubicat a Cerdanyola del Vallès.
 
Abans de la inauguració de les noves instal·lacions del centre, el president farà la seva primera visita institucional a l’Ajuntament de Cerdanyola, a les 16.15 hores, on serà rebut per l’alcaldessa, Carme Carmona Pascual. L’acompanyarà el delegat territorial de la Generalitat a Barcelona, Salvador Jorba. Després de saludar als membres del consistori, el president signarà el llibre d’honor del municipi i mantindrà una breu reunió a porta tancada amb l’alcaldessa. Els mitjans que ho desitgin, podran prendre imatges a l’inici.
 
En acabar la visita a l’Ajuntament, Artur Mas es desplaçarà cap al Parc Tecnològic del Vallès, on arribarà a les 17 hores per inaugurar l’ampliació del Centre Tecnològic d’Ascamm. A l’entrada de l’edifici, el rebran el president de la Fundació Ascamm, Antoni Peñarroya, i el director general d’Ascamm, Xavier López, entre d’altres representants de l’empresa.
 
Ascamm és una fundació privada sense ànim de lucre dedicada a la generació de tecnologia pròpia per obtenir productes i processos innovadors i solucions que permetin millorar les estratègies i la gestió de la innovació de les empreses.
 
El president i els membres del Patronat d’Ascamm faran un recorregut per les noves instal·lacions, on s’han invertit més de cinc milions d’euros i dos anys de treballs. El projecte ha estat cofinançat pel Ministeri de Ciència i Innovació i ACC1Ó, a més dels recursos aportats per la pròpia entitat. Amb les obres d’ampliació, el Centre Tecnològic passa a tenir una superfície de més de 11.000 m2, que significa quasi duplicar les instal·lacions que tenia fins ara i que permetrà incrementar la plantilla en un 60% fins als 160 treballadors (enginyers industrials, tecnòlegs biomèdics, físics i altres tècnics altament qualificats).
 
En acabar la visita, es descobrirà la placa commemorativa i s’iniciaran els parlaments institucionals, a càrrec del president de la Fundació Ascamm, l’alcaldessa de Cerdanyola i el president de la Generalitat.