El conseller de Cultura presenta la XV edició de Trapezi, la Fira del Circ a Catalunya

query_builder   12 abril 2011 14:09

event_note Nota de premsa

El conseller de Cultura presenta la XV edició de Trapezi, la Fira del Circ a Catalunya

· La fira es farà a Reus del 12 al 15 de maig i hi participen una cinquantena de companyies       

· La roda de premsa es farà a Barcelona i Reus simultàniament, per mitjà de videoconferència
 
Dijous vinent, 14 d’abril, a les 10.30 hores, tindrà lloc la roda de premsa de presentació de la programació de Trapezi 2011, la Fira del Circ a Catalunya, que enguany arriba a la seva XV edició. L’acte es farà simultàniament al Palau Marc de Barcelona i al Centre d’Art Cal Massó de Reus, per mitjà de videoconferència.
 
A Barcelona hi seran presents el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i els directors artístics de Trapezi, Bet Miralta i Jordi Aspa. Participaran a la roda de premsa des de Reus l’alcalde de Reus, Lluís Miquel Pérez, i el director del CAER Centre d’Arts Escèniques Reus, Cèsar Compte. També serà present a Reus el director dels Serveis Territorials de Cultura a Tarragona, Jordi Agràs.
 
La roda de premsa també es podrà seguir en directe a través d’internet a la pàgina principal del Departament de Cultura: www.gencat.cat/cultura.
 
La fira Trapezi es farà a Reus del 12 al 15 de maig i hi participaran una cinquantena de companyies de circ nacionals i internacionals que oferiran els seus espectacles als carrers, les places i els teatres de la ciutat. L’organitza el CAER Centre d’Arts Escèniques Reus, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat, la Diputació de Tarragona i l’Ajuntament de Reus.

10:30|.Palau Marc. Departament de Cultura (Rambla de Santa Mònica, 8) |Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, presentarà Trapezi 2011, la Fira del Circ a Catalunya.