La consellera de Treball lliura els diplomes de formació a 42 especialistes en pintura i soldadura (26 dones i 16 homes) que Yamaha contractarà en aprovar el curs de formació subvencionat per Treball

query_builder   20 desembre 2007 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera de Treball lliura els diplomes de formació a 42 especialistes en pintura i soldadura (26 dones i 16 homes) que Yamaha contractarà en aprovar el curs de formació subvencionat per Treball

Divendres 21 de desembre, a les 12:00 hores a les instal¿lacions de Yamaha Motor España a Palau-solità i Plegamans
Demà, DIVENDRES 21 DE DESEMBRE a les 12:00 hores, la consellera de Treball, Mar Serna, acompanyada del president de Yamaha Motor España, Jorge Lasheras, i de l'alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, lliurarà els diplomes de formació a 42 especialistes en pintura i soldadura ( 26 dones i 16 homes) que l'empresa d'automoció Yamaha contractarà el gener de 2008 desprès d'haver aprovat el curs de formació subvencionat pel Departament de Treball. El Departament de Treball, mitjançant el Servei d'Ocupació de Catalunya, atorga subvencions a les empreses per fer formació de persones en situació d'atur amb el compromís de les companyies de contractar un mímin del 60% de les persones participants. Yamaha s'ha compromés a contractar el 95% de les persones partcipants en el curs de formació, el 62% dones, la qual cosa s'inclou dins l'objectiu del Departament de Treball d'impulsar la incorporació de les dones als sectors laborals on habitualment estan subrepresentades. L'acte, que serà obert als mitjans de comunicació, començarà a les 12:00 hores amb la visita de la consellera a l'aula de formació i a la planta de montatge de Yamaha, seguit del lliurament dels 42 diplomes. CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ ACTE: La consellera de Treball, Mar Serna, lliura els diplomes de formació a 42 especialistes en pintura i soldadura (26 dones i 16 homes) que l'empresa Yamaha contractarà en haver aprovat el curs de formació subvencionat pel Departament de Treball DIA: 21 de desembre (divendres) HORA: 12:00 hores. Acte obert als mitjans de comunicació LLOC: Yamaha Motor España C/ Aiguaders 10-16 Polígon Industrial Riera de Caldes Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental)

12:00|.Yamaha Motor España (c. Aiguaderers 10-16. Polígon Industrial Riera de Caldes)|Palau de Plegamans (El Vallès Occidental)

La consellera de Treball, Mar Serna, lliurarà els diplomes de formació a 42 especialistes en pintura i soldadura (26 dones i 16 homes) que l'empresa Yamaha contractarà en aprovar el curs de formació subvencionat pel Departament de Treball.