1ª Jornada Centre Escolar, Sedentarisme i Obesitat

query_builder   3 maig 2011 13:54

event_note Nota de premsa

1ª Jornada Centre Escolar, Sedentarisme i Obesitat

 
El Consell Esportiu del Tarragonès organitza conjuntament amb els Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona i el Grup Dýnamis, una jornada per analitzar els problemes derivats del sedentarisme i obesitat entre els més joves. Hi col·laboren entre d’altres l’Ajuntament de Tarragona, el Departament de Salut i la Secretaria General de l’Esport.
 
El grup Dýnamis està integrat per:
  • Carles Jardí, Inspector d’Ensenyament de l’Àrea d’Educació Física
  • Josep M. Cambra, Catedràtic d’Educació Física
  • Manel González, Metge de l’Esport
  • Dolors Aguas, Llicenciada en C.A.F.E.
 
La directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona, M Àngels González Estremad, serà qui farà la presentació d’aquesta 1ª Jornada. A l’acte de presentació també hi assistiran el President del Consell Esportiu del Tarragonès, Raül Font-Quer i el Representant del Servei Territorial de Salut, Josep Mercadé i Orriols
 
Aquesta jornada va dirigida a professionals de l’educació física, l’esport i la salut, directors/res de centres escolars, membres de la comunitat educativa i altres professionals vinculats. Els objectius que es persegueixen són entre d’altres: Conscienciar, sensibilitzar i implicar en la problemàtica, cada cop més accentuada, dels problemes derivats de la societat sedentària i amb sobrepès i també, afavorir la coordinació i col·laboració en les estratègies que promouen les diferents institucions.

 
La jornada tindrà lloc de 9:00h a les 18:15h. La benvinguda de la jornada serà a les 09:00 h
 

09:00|.Complex Educatiu de Tarragona- Institut Cal·lípolis- Aula de Música (Autovia de Salou, s/n) |Tarragona (Tarragonès)

La directora dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Tarragona, M Àngels González Estremad, presentarà la "1ª Jornada Centre Escolar, Sedentarisme i Obesitat".