Divendres, 6 de maig, a les 12.25 hores, a l'Ajuntament de Figueres

Felip Puig visita demà Figueres

query_builder   5 maig 2011 12:17

event_note Nota de premsa

Divendres, 6 de maig, a les 12.25 hores, a l'Ajuntament de Figueres

Felip Puig visita demà Figueres

El conseller d'Interior, Felip Puig, visitarà demà divendres, 6 de maig, la població de Figueres. El conseller arribarà a l'Ajuntament, a les 12.25 hores, on signarà el llibre d'honor, saludarà els membres del consistori i es reunirà amb representants veïnals i del comerç de la ciutat.
En acabar, el conseller i l'alcalde atendran els mitjans de comunicació.
Prèviament, a les 12 hores, el conseller arribarà a la seu de la Guàrdia Urbana on serà rebut per l'alcalde de Figueres, Santi Vila; el subdirector territorial del Departament d'Interior a Girona, Albert Ballesta; el regidor de Seguretat Ciutadana, José Luis Yécora, i l'inspector de la Guàrdia Urbana, Josep M. Riera. El conseller es reunirà amb els comandaments de la Policia Local de Figueres.

Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb la Natàlia Jiménez al 607072039 o bé amb l'oficina de comunicació del Departament d'Interior: 93 551 2510/ 93 551 21 48/ 93 551 22 69

12:25|.Ajuntament de Figueres (pl. de l'Ajuntament, 12)|Figueres (Alt Empordà)

El conseller d'Interior, Felip Puig, visitarà Figueres. El conseller arribarà a l'Ajuntament a les 12.25h, on signarà el llibre d'honor, saludarà els membres del consistori i es reunirà amb representants veïnals i del comerç de la ciutat. En acabat, el conseller i l'alcalde atendran els mitjans de comunicació. Prèviament, a les 12 hores, el conseller arribarà a la seu de la Guàrdia Urbana on serà rebut per l'alcalde de Figueres, Santi Vila; el subdirector territorial del Departament d'Interior a Girona, Albert Ballesta; el regidor de Seguretat Ciutadana, José Luis Yécora, i l'inspector de la Guàrdia Urbana, Josep M. Riera. El conseller es reunirà amb els comandaments de la Policia Local de Figueres.