El portaveu del Govern lliurarà demà la Medalla d'Or i el Premi Nacional El Vallenc a Pasqual Maragall i Joan Massagué

query_builder   6 maig 2011 15:36

event_note Nota de premsa

El portaveu del Govern lliurarà demà la Medalla d'Or i el Premi Nacional El Vallenc a Pasqual Maragall i Joan Massagué

El portaveu del Govern i secretari general de la Presidència, Francesc Homs, lliurarà demà dissabte 7 de maig, la Medalla d’Or d’El Vallenc a l’expresident de la Generalitat, Pasqual Maragall, i el Premi Nacional El Vallenc al Dr. Joan Massagué per la seva contribució a la lluita contra el càncer. Prèviament, el portaveu també farà el lliurament del primer Premi de Relats Curts “Josep Aladern”.

Tots els guardons es lliuraran en el marc de la “Setena Gran Gala El Vallenc”, en la qual també es donaran altres Premis Nacionals El Vallenc a Josep Cuní, Mercè Sampietro, Màgic Andreu i al Museu d’Història de Catalunya.

Aquest és un certamen que se celebra a Valls cada dos anys des del 1999 i pretén premiar i retre homenatge a aquelles persones que han fet una important difusió cultural, esportiva, política o social de la ciutat, de l’Alt Camp o de Catalunya. Una de les novetats de la convocatòria, és que durant la gala d’enguany es lliuraran els premis del primer certamen de relats curts i articles d’opinió.

23:30|.Masia Bou (ctra. de Lleida, km. 21,5)|Valls (Alt Camp)

El portaveu del Govern i secretari general de la Presidència, Francesc Homs, lliurarà la Medalla d’Or d’El Vallenc a l’expresident de la Generalitat, Pasqual Maragall, i el Premi Nacional El Vallenc al Dr. Joan Massagué per la seva contribució a la lluita contra el càncer. Prèviament, a les 22.30 hores, el portaveu també farà el lliurament del primer Premi de Relats Curts “Josep Aladern”.