El vicepresident del Govern visita Montgai i Artesa de Segre

query_builder   21 desembre 2007 00:00

event_note Nota de premsa

El vicepresident del Govern visita Montgai i Artesa de Segre

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, visitarà Montgai i Artesa de Segre, acompanyat del delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo.
El vicepresident del Govern arribarà a les 11.00 hores a l'Ajuntament de Montgai on serà rebut per l'alcalde, Jaume Gilabert, amb qui mantindrà una breu reunió després de signar el llibre d'honor. Posteriorment inaugurarà el Telecentre de Montgai, que està ubicat a les mateixes instlal·lacions. Acte seguit, a les 11.20 hores aproximadament, es desplaçarà a Butsènit, per inaugurar les obres de condicionament de les antigues escoles per a dispensari mèdic i casal municipal. Després de visitar les instal·lacions, hi haurà parlaments de l'alcalde i el vicepresident. Un cop acabats els parlaments, a les 11.45 hores aproximadament, el vicepresident atendrà els mitjans de comunicació al casal municipal de Butsènit A les 12.30 hores el vicepresident farà una visita institucional a l'Ajuntament d'Artesa de Segre. Josep-Lluís Carod-Rovira signarà també el llibre d'honor del consistori i mantindrà una reunió de treball amb l'alcalde, Domènec Sabanés. Posteriorment, a les 13.00 hores, visitarà la Cooperativa i secció de crèdit del municipi i visitarà les instal·lacions, acompanyat dels seus responsables.

11:00|.Ajuntament (c. Prat de la Riba, 1)|Montgai (La Noguera)

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, visitarà Montgai acompanyat del delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo. Farà una visita institucional a l'Ajuntament, inaugurarà el telecentre del municipi i les obres de condicionament de les antigues escoles de Butsènit. A les 11.45 atendrà els mitjans de comunicació des del casal municipal de Butsènit.