Dilluns vinent, el president Artur Mas inaugurarà el Saló Construmat

query_builder   13 maig 2011 14:03

event_note Nota de premsa

Dilluns vinent, el president Artur Mas inaugurarà el Saló Construmat

 
El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà dilluns vinent, 16 de maig, el Saló Internacional de la Construcció Construmat, que se celebrarà a les instal·lacions del recinte Gran Via de Fira de Barcelona.
 
La inauguració tindrà lloc en un acte que es farà a les 11 del matí, a la Sala de Protocol del Hall Europa del recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. Hi intervindran el president del Consell d’Administració de Fira de Barcelona, Josep Lluís Bonet; el president del Comitè Organitzador del Saló, Josep Miarnau; el president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls; el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi William Carnes; la secretària d’Estat de Vivienda y Actuaciones Urbanas del Ministerio de Fomento, Beatriz Corredor; l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marin, i el president de la Generalitat, que clourà l’acte.
 
Tot seguit, faran una visita als diversos pavellons del certamen que enguany celebra la seva 17a edició i que s’estructura al voltant de tres grans eixos temàtics: rehabilitació, innovació i sostenibilitat.. Al voltant de 1.300 empreses directe i representades es donaran cita en aquest saló que se celebrarà potenciant més que mai la seva internacionalització.
 

11:00|.Reciente Gran Via de la Fira de Barcelona (av. Joan Carles I, 58).|L'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà la 17a edició del Saló Internacional de la Construcció Construmat, que se celebrarà a les instal·lacions del recinte Gran Via de Fira de Barcelona. L'acompanyaran el delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba, i a la Catalunya Central, Jordi Moltó.