El secretari general d'Interior, Joan Boada, visita els estands de Trànsit, Bombers i Mossos al Saló de la Infància

query_builder   27 desembre 2007 00:00

event_note Nota de premsa

El secretari general d'Interior, Joan Boada, visita els estands de Trànsit, Bombers i Mossos al Saló de la Infància

¿ Boada explicarà als mitjans que ho desitgin consells de seguretat en els àmbits del trànsit, la seguretat ciutadana i la prevenció d'incendis.
El secretari general del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, visitarà demà divendres, a les 11:30 hores la 45ena edició del Saló de la Infància. El departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació ha instal¿lat tres espais amb un total de 853 metres quadrats al 45è Saló de la Infància, que se celebra des d'avui i fins el proper 4 de gener de 2008. En aquests espais, situats al nivell 0 del pavelló 2 de la Fira de Barcelona a Montjuïc, el Servei Català de Trànsit fomenta l'educació viària i la mobilitat segura entre els escolars, els Mossos d'Esquadra eduquen en seguretat als nens i les nenes, als que ensenyen alguns dels mètodes que fa servir la policia científica per descobrir empremtes, i els Bombers de la Generalitat els aconsellen com prevenir accidents. Joan Boada estarà acompanyat pel director general de la Policia, Rafael Olmos, el director del Servei Català de Trànsit, Josep Pérez Moya, la directora general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, Olga Lanau i el director de Serveis, Lluís Torrens. En finalitzar la visita, Boada atendrà els mitjans de comunicació assistents. Els mitjans de comunicació s'hauran d'acreditar prèviament a la Sala de Premsa de Fira de Barcelona. Accés per Plaça Espanya, Palau 8

11:30|.Fira de Barcelona. (av. Maria Cristina, s/n)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari general d'Interior, Joan Boada, visitarà els estands de Trànsit, Bombers i Mossos al Saló de la Infància. En finalitzar la visita, Boada atendrà els mitjans de comunicació assistents.