Demà, 25 de maig, a les 11 hores

El conseller d'Interior, Felip Puig, presideix l'acte de celebració del Dia de les Esquadres a Tortosa

query_builder   24 maig 2011 12:11

event_note Nota de premsa

Demà, 25 de maig, a les 11 hores

El conseller d'Interior, Felip Puig, presideix l'acte de celebració del Dia de les Esquadres a Tortosa

El conseller d’Interior, Felip Puig, presidirà demà, dimecres 25 de maig, a les 11 hores, l’acte de celebració del Dia de les Esquadres al Centre Cívic de Ferreries de Tortosa.
 
En l’acte també participaran l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el cap de la Regió Policial Terres de l’Ebre, Frances Xavier Monclús. Hi assistiran el delegat territorial del Govern de Catalunya a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarés; el director general de la Policia de Catalunya, Manel Prat­; el subdirector operatiu de la Policia, Josep Milán, i la subdirectora territorial d’Interior, Eva M. Ruiz, entre altres autoritats.
 
 
Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb l’Aracel·li Bassa al telèfon  675 78 10 27 o bé amb l’oficina de comunicació del Departament d'Interior: 93 551 25 10/ 93 551 21 48

11:00|.Centre Cívic de Ferreries (pl. Mestre Monclús, s/n)|Tortosa (Baix Ebre)

El conseller d'Interior, Felip Puig, presidirà l'acte de celebració del Dia de les Esquadres a Tortosa. També hi assistirà la directora dels Serveis Territorials de Benestar Social i Família a les Terres de l'Ebre, Manolita Cid.