Visita als nous jutjats de Sabadell, Barcelona i Mataró que entren en funcionament demà, 28 de desembre

query_builder   27 desembre 2007 00:00

event_note Nota de premsa

Visita als nous jutjats de Sabadell, Barcelona i Mataró que entren en funcionament demà, 28 de desembre

La consellera de Justícia i la presidenta del TSJC visitaran demà divendres, dia 28 de desembre, els nous òrgans judicials Sabadell, Barcelona i Mataró, el mateix dia que iniicien la seva activitat.
La consellera de Justícia, Montserrat Tura, i la presidenta del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, Mª Eugènia Alegret, visitaran demà divendres, dia 28 de desembre, els nous òrgans judicials de Sabadell, Barcelona i Mataró, el mateix dia que iniicien la seva activitat. La visita, començarà a les 10:00 h. aproximadament, al Jutjat de Violència sobre la Dona (VIDO) de Sabadell, ubicat a l'Av. Francesc Macià num. 36, Torre num.1 Eix Macià. Els mitjans de comunicació podran prendre imatges del recorregut i acabar s'atendrà als periodistes. A les 11:30 h, la consellera i la presidenta del TSJC visitaran la secció 21 (penal) de l'Audiència Provincial de Barcelona, situada a l'Av. Lluís Companys s/n. En acabar la visita s'atendrà els mitjans de comunicació. A continuació, la consellera es desplaçarà a Mataró on a les 13:30 h, visitarà el Jutjat de Violència sobre la Dona (VIDO) situat al carrer Mendez Núñez num. 30, i, en acabar la visita, atendrà els mitjans de comunicació. Per acabar, Montserrat Tura també visitarà el jutjat de 1ª Instància núm. 7 de Mataró situat al carrer Alcade Abril núm. 24. 27 de desembre de 2007 CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ ACTE: Visita els nous jutjats de Sabadell, Barcelona i Mataró DIA: Divendres, 28 de desembre HORA: 10:00 h/ 11:30 h / 13:30 h LLOC: -Jutjat VIDO de Sabadell, Av. Francesc Macià núm.36 Torre núm.1 Eix Macià .SABADELL -Secció 21 (penal) de l'Audiència Provincial de Barcelona Palau de Justícia. Av. Lluís Companys s/n BARCELONA -Jutjat VIDO de Mataró, c/ Mendez Núñez núm. 30, i Jutjat de 1ª Instància núm. 7 de Mataró. c/Alcade Abril núm. 24 MATARÓ

10:00|.Jutjat de Violència sobre la Dona de Sabadell. Av. Francesc Macià num. 36, Torre num.1 Eix Macià. |Sabadell (El Vallès Occidental)

Visita als nous jutjats de Sabadell, Barcelona i Mataró que entren en funcionament demà, 28 de desembre