Interior dóna a conèixer la nova imatge de marca del Programa Joc Responsable

query_builder   14 maig 2008 00:00

event_note Nota de premsa

Interior dóna a conèixer la nova imatge de marca del Programa Joc Responsable

El secretari general del departament d'Interior, Joan Boada, explicarà també el projecte educatiu "Jugar i Gaudir" adreçat als més joves, un programa que oferirà eines i activats didàctiques per educar el joves estudiants de secundària en patrons de conducta sobre joc responsable


El secretari general del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, i la directora general del Joc i d'Espectacles, Mercè Claramunt, donaran a conèixer demà, dijous 15 de maig, el logotip que constituirà la nova imatge de marca del programa Joc Responsable.
 
L'anunci es farà en el marc d'una roda de premsa que tindrà lloc a les 18:00 hores a la sala d'actes del departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació.
 
El nou logotip ha sortit del concurs creat per la Direcció General del Joc i d’Espectacles (DGJE) amb col·laboració de l’Escola Massana de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona.
 
Un jurat format per cinc persones, tres de l’Escola Massana i dos del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, han triat les tres obres premiades, entre les 11 que s’hi han presentat.
 
Entre les obres premiades, la direcció general de Joc i d'Espectacles ha escollit l'obra que utilitzarà com a imatge de marca del Programa de Joc Responsable, concepte pel qual l’autor rebrà 500 euros en concepte de drets de reproducció i producció per període i quantitat indefinits.
 
A l’acte també assistiran el director de l’Escola Massana, Ferran Signes, i el coordinador Escola Empresa de l’Escola Massana, Pere Duran.

18:00|.Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació (c. Diputació, 355)|Barcelona (El Barcelonès)

El secretari general del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada, i la directora general del Joc i d'Espectacles, Mercè Claramunt, donaran a conèixer el logotip que constituirà la nova imatge de marca del programa Joc Responsable.