TURISME

L'Agència Catalana de Turisme organitza demà una macrojornada comercial per vendre Catalunya com a destinació de turisme de congressos, convencions i incentius

query_builder   8 juny 2011 12:22

event_note Nota de premsa

TURISME

L'Agència Catalana de Turisme organitza demà una macrojornada comercial per vendre Catalunya com a destinació de turisme de congressos, convencions i incentius

L’Agència Catalana de Turisme (ACT) del Departament d’Empresa i Ocupació  organitza demà dijous, al Palau de Congressos de Catalunya, el Buy Catalunya Meetings, Incentive & Events, una macrojornada comercial entre un centenar d’empreses catalanes i 70 organitzadors de reunions professionals de 13 països diferents.
 
El conseller d’Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, visitarà el workshop a les 11.30h i, posteriorment, a les 12.15 hores, la directora general de Turisme, Marian Muro, acompanyada pel director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, atendrà els mitjans de comunicació.
 
Previ al workshop de demà, durant aquesta setmana, els agents de viatge i organitzadors professionals de reunions internacionals estan participant en uns viatges de familiarització per conèixer in situ les singularitats de Catalunya, així com la seva oferta en espais de reunions, hotels i activitats per complementar programes socials i viatges d’incentiu. Els professionals han visitat Barcelona, Santa Susanna, Girona, Lloret de Mar, Castelldefels, Gavà, Salou, Vila-seca, Tarragona, Reus, El Vendrell, Montserrat, Cardona, Sitges, el Penedès, Lleida, el Montsec, Granollers i Terrassa.

11:30|.Palau de Congressos de Catalunya (av. Diagonal, 661-671)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller d’Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, visitarà el Buy Catalunya 2011 Meetings, Incentives & Events, que organitza l’Agència Catalana de Turisme. També hi assistiran la directora general de Turisme, Marian Muro, acompanyada pel director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa.