El vicepresident del Govern lliura el Premi President Companys 2007

query_builder   3 desembre 2007 00:00

event_note Nota de premsa

El vicepresident del Govern lliura el Premi President Companys 2007

Josep-Lluís Carod-Rovira estarà acompanyat pel secretari general de la Vicepresidència, Rafel Niubò, i la secretària general de l'Esport, Anna Pruna
L'acte s'iniciarà a les 19.45 hores al Palau de Pedralbes de Barcelona. Després de les intervencions del president de la Plataforma Proseleccions Esportives Catalanes, Xavier Vinyals, i la secretària general de l'Esport, Anna Pruna, es lliuraran les insígnies d'or 2007 que la Plataforma atorga a persones de diferents àmbits del món de l'esport pel seu treball i suport públic a les seleccions catalanes. Tot seguit, el vicepresident del Govern lliurarà el Premi President Companys 2007 al president de la Federació Catalana de Bitlles i Bowlling, Joan Ricart. El vicepresident serà l'encarregat de cloure l'acte.

19:45|.Palau de Pedralbes (Av. Diagonal, 686)|Barcelona (El Barcelonès)

El vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, presidirà l'acte de lliurament del Premi President Companys 2007, que rebrà el president de la Federació Catalana de Bitlles i Bowlling, Joan Ricart. L'acompanyaran el secretari general de la Vicepresidència, Rafel Niubò; la secretària general de l'Esport, Anna Pruna, i la secretària d'Afers Exteriors, Roser Clavell.