El conseller Pelegrí presideix la celebració dels 10 anys del Parc Natural dels Ports

query_builder   21 juny 2011 13:32

event_note Nota de premsa

El conseller Pelegrí presideix la celebració dels 10 anys del Parc Natural dels Ports


El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí,  acompanyat del delegat del Govern de la Generalitat a Terres d’Ebre, Xavier Pallarés, i del director dels Serveis Territorials del Departament, Pere Vidal, serà demà dimecres, 22 de juny, a Roquetes ( Baix Ebre) per presidir l’acte de celebració dels 10 anys del Parc Natural del dels Ports.
 
En el decurs de la celebració, que tindrà lloc a la seu del Parc Natural, es farà l’exposició de la Memòria d’Actuacions 2001-2011 i una presentació d’un itinerari a peu a la zona de la cova Avellanes, a prop del Mont Caro.
 
El Parc Natural dels Ports del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural compleix 10 anys de la seva creació. Per commemorar aquest aniversari, s’han organitzat una sèrie d’actes i activitats a cada un dels pobles que conformen el parc. En total, 10 actes de temàtica variada que es fan als 10 municipis del parc entre el 17 i el 29 d’aquest mes de juny.

18:30|.Av. Val de Zafán, s/n|Roquetes (Baix Ebre)

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, presidirà l'acte de celebració dels 10 anys del Parc Natural dels Ports. També hi assistirà el delegat territorial del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès.