El conseller Pelegrí presidirà la presentació oficial de l'Any Internacional dels Boscos 2011 a Catalunya

query_builder   23 juny 2011 13:11

event_note Nota de premsa

El conseller Pelegrí presidirà la presentació oficial de l'Any Internacional dels Boscos 2011 a Catalunya

L’acte tindrà lloc a partir de les 18:30 hores a la Sala Puig i Cadafalch de l’Abadia de Montserrat
 
En el decurs de la cerimònia, el Dr. Martí Boada, comissari a Catalunya de l’Any Internacional dels Boscos, pronunciarà la conferència “Catalunya, país de boscos sense saber-ho”
 
El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, presidirà dilluns, dia 27 de juny, a les 18:30 hores, a la sala Puig i Cadafalch de l’Abadia de Montserrat, la presentació oficial de l’Any Internacional dels Boscos 2011 a Catalunya.
En el decurs de l’acte es farà pública la Declaració de Montserrat, subscrita per la Generalitat de Catalunya i les principals institucions i entitats forestals del país, en la qual s’han consensuat els missatges clau que s’intentaran difondre mitjançant els múltiples actes que s’estan desenvolupant i es desenvoluparan en els pròxims dies amb motiu de l’Any Internacional dels Boscos.

Posteriorment, l’ambaixador de l’Any Internacional dels Boscos, el doctor Martí Boada, pronunciarà la conferència “Catalunya, país de boscos sense saber-ho”.
A més de comptar amb la presència del conseller, la Presidència de l’acte estarà formada pel director general del Medi Natural i Biodiversitat, Josep Escorihuela, l’abat de Montserrat, Josep Maria Soler, i la representat de les entitats signants de la declaració i directora del Centre Tecnològic Forestal, Glòria Domínguez.
 
L’Any Internacional dels Boscos és una iniciativa de caràcter mundial, impulsada per les Nacions Unides, amb la finalitat de sensibilitzar l’opinió pública sobre la importància de la gestió sostenible i de la conservació dels boscos, a la qual Catalunya, país eminentment de boscos, també s’ha volgut sumar.
 

18:30|.Abadia de Montserrat|Monistrol de Montserrat (Bages)

El conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, presidirà la presentació oficial de l’Any Internacional dels Boscos 2011 a Catalunya.