Presentació del monogràfic periodístic sobre la salut sexual i reproductiva de les dones

query_builder   23 juny 2011 16:07

event_note Nota de premsa

Presentació del monogràfic periodístic sobre la salut sexual i reproductiva de les dones

Els continguts del monogràfic són reportatges periodístics des d’una perspectiva de gènere, produïts per periodistes corresponsals del Servei de Notícies de la Dona d’Amèrica Llatina i el Carib - SEMLac i la Xarxa de Periodistes Internacional amb perspectiva de gènere de Catalunya XIDPIC.CAT per encàrrec de la nostra entitat, incorporant el context i la situació actual de les dones respecte a la salut i la reproducció. S’exposen temes com l’avortament, el tràfic de dones, les malalties de transmissió
sexual, el VIH/sida, la salut mental i la violència masclista, entre d’altres, en diversos països de l’Amèrica llatina i Carib.

En aquesta oportunitat es presentaran altres 3 investigacions realitzades a Catalunya amb la col·laboració de diverses institucions de salut i investigació.

Al finalitzar la presentació, es lliurarà un exemplar del monogràfic a cadascuna de les persones assistents.

12:00|.Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rbla. Catalunya, 10. Pral.)|Barcelona (Barcelonès)

El director general de Cooperació al Desenvolupament, Carles Llorens, participarà en la presentació del monogràfic "Dona i salut a Amèrica Llatina i Catalunya", organitzat per la Xarxa Internacional de Periodistes amb Visió de Gènere a Catalunya i la Fundació Sida i Societat.