El president de la Generalitat visitarà demà, dimecres, la seu central de l'agència de viatges online eDreams

query_builder   28 juny 2011 13:23

event_note Nota de premsa

El president de la Generalitat visitarà demà, dimecres, la seu central de l'agència de viatges online eDreams

  • L’empresa, nascuda i establerta a Barcelona però amb una forta implantació internacional, ha obtingut l’any 2010 un important creixement de mercat
 
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, visitarà demà, dimecres, 29 de juny, a les 13.15 hores, la seu central a Barcelona de l’agència de viatges online eDreams. El cap de l’Executiu coneixerà de primera ma els projectes d’aquesta empresa, nascuda i establerta a la capital catalana, però amb una forta implantació internacional, ja que és present a 18 països d’arreu del món.
 
Artur Mas visitarà les instal·lacions de l’empresa, i es reunirà amb els seus responsables, encapçalats pel CEO d’eDreams, Javier Pérez-Tenessa. Un cop fet el recorregut, hi haurà parlaments del president de la Generalitat i del responsable de l’agència.
 
En el decurs de la visita, el CEO d’eDreams presentarà també al president i als mitjans de comunicació assistents els resultats econòmics de l’empresa corresponents a l’exercici de l’any 2010, que han suposat un important creixement de l’agència.

13:15|.Oficines d'eDreams (601 World Trade Center N; Planta 6-Moll de Barcelona, s/n)|Barcelona (Barcelonès)

El president de la Generalitat, Artur Mas, visitarà la seu central a Barcelona de l’agència de viatges online eDreams. El cap de l’Executiu coneixerà de primera ma els projectes d’aquesta empresa, nascuda i establerta a la capital catalana, però amb una forta implantació internacional, ja que és present a 18 països d’arreu del món. Artur Mas visitarà les instal·lacions de l’empresa i es reunirà amb els seus responsables, encapçalats pel CEO d’eDreams, Javier Pérez-Tenessa. Un cop fet el recorregut, hi haurà parlaments del president de la Generalitat i del responsable de l’agència.