Barcelona acull l'exposició "ConsumIN-La nostra força", sobre els drets i els deures de les persones consumidores

query_builder   6 juliol 2011 14:36

event_note Nota de premsa

Barcelona acull l'exposició "ConsumIN-La nostra força", sobre els drets i els deures de les persones consumidores

El director de l’Agència Catalana del Consum (ACC), Alfons Conesa; el regidor de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament de Barcelona, Raimond Blasi; el gerent del Centre Comercial Glòries i la responsable de màrqueting del mateix, Júlia Meyer, inauguraran el proper dijous l’exposició “ConsumIN-La nostra força”. L’acte tindrà lloc a les 12.30 hores al Centre Comercial Glòries de Barcelona (Av. Diagonal, 208).
 
Aquesta exposició, organitzada per l’Agencia Catalana del Consum i que romandrà oberta fins el 23 de juliol, convida als ciutadans i ciutadanes a reflexionar sobre els seus drets i, especialment, sobre els seus deures com a persones consumidores. L'ACC vol divulgar una nova, i més responsable, manera d'entendre el consum, basada en: informar-se, triar, complir i reclamar quan calgui, i s’adreça a tots els públics amb l'objectiu que prenguin consciència sobre els seus propis actes de consum i els facin de manera crítica i responsable.
 
 

12:30|.Centre Comercial Glòries (av. Diagonal, 208)|Barcelona (Barcelonès)

El director de l’Agència Catalana del Consum (ACC), Alfons Conesa; el regidor de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament de Barcelona, Raimond Blasi; el gerent del Centre Comercial Glòries i la responsable de màrqueting del mateix, Júlia Meyer, inauguraran l’exposició “ConsumIN-La nostra força”.