El president Mas presidirà demà, a Salt, la presentació del projecte "Futbol Net" de la Fundació FC Barcelona

query_builder   8 juliol 2011 10:43

event_note Nota de premsa

El president Mas presidirà demà, a Salt, la presentació del projecte "Futbol Net" de la Fundació FC Barcelona

 
  • El seu objectiu és reeducar els joves a través de l’esport
  • Prèviament, el cap de l’Executiu farà una visita institucional a l’Ajuntament d’aquesta població
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, presidirà demà dissabte, 9 de juliol, la presentació del projecte de la Fundació FC Barcelona “Futbol.Net”, que pretén reeducar els joves a través de l’esport.
 
Prèviament, a dos quarts d’onze, el president català farà una visita institucional a l’Ajuntament de Salt, on serà rebut pel seu alcalde, Jaume Torramadé, i els membres del consistori. Després de signar al Llibre d’Honor hi haurà uns breus parlaments.
 
Tot seguit, el president i l’alcalde es dirigiran a peu fins les instal·lacions on se celebrarà l’acte de presentació del “Futbol Net” . L’acte, que tindrà lloc a les 11 del matí, al Camp de les Guixeres de la Coma Cros, comptarà també amb la presència del conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries; del president del Barça, Sandro Rosell; del delegat de La Caixa a Girona i de l’obra Social, Jordi Nicolau; del president de la Fundació Ser.Gi, Josep Ribera. També hi serà present el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús.
 
El projecte “Futbol Net” , que està impulsat per la Fundació FC Barcelona i compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Salt, l’Obra Social de “la Caixa” i la Fundació Ser.Gi, es basa en la metodologia d’intervenció social “Futbol3”, que s’aplica a Catalunya per primera vegada. La clau d’aquest programa és el diàleg a través d’un mètode innovador que reeduca a través de l’esport.
 
Més de dos-cents joves d’aquesta localitat participaran en aquesta prova pilot a Salt el proper dissabte. El projecte també es durà a terme a les localitats de Manlleu i Vic.
 
 

El president de la Generalitat, Artur Mas, visitarà Salt.

  • 10:30|.Ajuntament de Salt|Salt (Gironès)

    El president de la Generalitat farà una visita institucional a l'Ajuntament de Salt, on serà rebut pel seu alcalde, Jaume Torramadé, i pels membres del consistori. Després de signar al Llibre d'Honor, hi haurà uns breus parlaments de l'alcalde i del president. Acompanyarà el president el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús.

  • 11:00|.Camp de Futbol de Les Guixeres de la Coma Cros|Salt (Gironès)

    El president de la Generalitat presidirà la presentació del projecte de la Fundació FC Barcelona “Futbol.Net”, que pretén reeducar els joves a través de l’esport. També hi seran presents el conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries; el president del Barça, Sandro Rosell; el delegat de La Caixa a Girona i de l’obra Social, Jordi Nicolau; el president de la Fundació Ser.Gi, Josep Ribera, i el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús.