El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre es reuneix amb els presidents dels quatre consells comarcals de l'Ebre

query_builder   8 juliol 2011 13:15

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre es reuneix amb els presidents dels quatre consells comarcals de l'Ebre

El delegat territorial del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, es reuneix aquest dilluns, 11 de juliol, a les 10.00 hores, amb els presidents dels quatre consells comarcals ebrencs.

Formalitzada la constitució dels consells comarcals aquest proppassat dijous 7 de juliol, el delegat del Govern rebrà a la seu de la Generalitat els quatre presidents comarcals: Lluís Soler del Consell Comarcal del Baix Ebre, Joan Martín del Consell Comarcal del Montsià, Jordi Jardí del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i Carles Luz del Consell Comarcal de la Terra Alta.

Un cop finalitzada la reunió, a les 11.30h aproximadament, Xavier Pallarès atendrà els mitjans de comunicació a la seu de la Delegació territorial del Govern, carrer Montcada, 23, a Tortosa. Els mitjans gràfics interessats podran obtenir imatges a les 11.15 hores.

10:00|.Delegació Territorial del Govern (c. Montcada, 23. Palau Abària)|Tortosa (Baix Ebre)

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, es reunirà amb els presidents dels quatre consells comarcals. En finalitzar la reunió, a les 11.30 hores aprox., atendrà els mitjans de comunicació.