La consellera Carme Capdevila presenta el nou portal d'informació i recursos Jove.cat

query_builder   17 octubre 2007 00:00

event_note Nota de premsa

La consellera Carme Capdevila presenta el nou portal d'informació i recursos Jove.cat

Aquesta iniciativa impulsada per la Secretaria de Joventut centralitza tota la informació i els recursos institucionals i externs d'interès per al jovent
La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i el secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, presenten el Jove.cat, el primer portal que centralitza tota la informació i els recursos d'interès per al jovent. A l'acte també hi assistirà la directora general d'Atenció Ciutadana, Marta Continente. La presentació tindrà lloc a la seu del Departament d'Acció Social i Ciutadania, el proper dijous 18 d'octubre, a les 12.00 hores. Jove.cat és una iniciativa pionera a la xarxa, impulsada per la Secretaria de Joventut amb la col¿laboració de la Direcció General d'Atenció al Ciutadà. El valor afegit d'aquesta iniciativa és que va més enllà de la informació i els recursos institucionals. També ofereix als i les joves un seguit de continguts externs, rigorosament contrastats. Tot plegat pot ser d'utilitat per orientar, informar i facilitar l'accés als serveis.

12:00|.Departament d'Acció Social i Ciutadania. Palau de Mar (Plaça de Pau Vila, 1)|Barcelona (El Barcelonès)

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i el secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, presentaran el Jove.cat, el primer portal que centralitza tota la informació i els recursos d'interès per al jovent. A l'acte també hi assistirà la directora general d'Atenció Ciutadana, Marta Continente.