(CANVI DE PROGRAMA. NO HI HAURÀ VISITA A L'AJUNTAMENT DE SANT CUGAT)

El president Mas inaugurarà aquesta tarda l'ampliació del centre de producció farmacèutica de Boehringer Ingelheim, a Sant Cugat del Vallès

query_builder   15 juliol 2011 14:25

event_note Nota de premsa

(CANVI DE PROGRAMA. NO HI HAURÀ VISITA A L'AJUNTAMENT DE SANT CUGAT)

El president Mas inaugurarà aquesta tarda l'ampliació del centre de producció farmacèutica de Boehringer Ingelheim, a Sant Cugat del Vallès


 
  • Amb aquesta ampliació disposarà d’un total de 8 línies estèrils de fabricació d’injectables, a més de les dissenyades per càpsules i xarops
 
 
El president de la Generalitat, Artur Mas, inaugurarà aquesta tarda l’ampliació de les instal·lacions de Boehringer Ingelheim al seu Centre de producció farmacèutica de Sant Cugat del Vallès.
 
El cap de l’Executiu arribarà a Boehringer a les 17.00 hores, on té previst visitar la companyia, que amb aquesta ampliació disposarà d’un total de 8 línies estèrils de fabricació d’injectables, a més de les dissenyades per càpsules i xarops per continuar exportant a més de 100 països de tot el món. El rebran el conseller de Salut, Boi Ruiz; el director general i el president del Consell d’Administració de BIESA, Manuel Garcia Garrido i Lluís Llubià, respectivament; i el conseller delegat d’ACC1ó, Josep Moragas, i el delegat del Govern a Barcelona, Salvador Jorba, entre d’altres personalitats.
 
Després d’una reunió amb l’equip directiu, el president Mas farà la visita a la planta de producció. A continuació, es desplaçaran fins a l’edifici ECO, on es descobrirà la placa inaugural i hi haurà parlaments del director general de la companyia, i del president, que clourà l’acte.
 
Boehringer Ingelheim consolida així la seva aposta per Catalunya on és present des de fa gairebé 60 anys amb dos centres de fabricació internacional: el de Producció farmacèutica de Sant Cugat del Vallès i el de Química Fina de Malgrat de Mar.
 
Nota: per cobrir aquesta visità caldrà acreditar-se telefònicament contactant amb Àngels Arrazola Tel. 93 404 51 00 del Departament de comunicació de Boehringer Ingelheim o bé per correu electrònic a la següent adreça angels.arrazola@boehringer-ingelheim.com indicant el nom, cognoms, DNI, el mitjà i la tasca que s’hi desenvolupa.
Per tal de complir amb les estrictes normes de seguretat de producció, només la premsa gràfica tindrà accés a la planta de producció per prendre imatges de la visita. S’haurà d’accedir amb el vestit que es proporcionarà, sense maquillatge, joies ni complements i amb els estris indispensables per prendre fotografies i vídeo al punt convingut amb l’empresa.
 

17:00|.Instal·lacions de Boehringer Ingelheim (c. Prat de la Riba, 50)|Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)

El cap de l'Executiu, Artur Mas,inaugurarà l’ampliació de les instal·lacions de Boehringer Ingelheim al seu Centre de producció farmacèutica de Sant Cugat del Vallès. L'acompanyarà el director general i el president del Consell d’Administració de BIESA, Manuel Garcia Garrido i Lluís Llubià, respectivament, i el conseller delegat d’ACC1ó, Josep Moragas, entre d’altres personalitats.

Nota:  Per cobrir la visita a Boehringer caldrà acreditar-se telefònicament contactant amb Àngels Arrazola Tel. 93 404 51 00 del Departament de comunicació de Boehringer Ingelheim o bé per correu electrònic a la següent adreça angels.arrazola@boehringer-ingelheim.com indicant el nom, cognoms, DNI, el mitjà i la tasca que s’hi desenvolupa.