El secretari d'Universitats i Recerca, Antoni Castellà, presentarà dimecres els resultats de la preinscripció universitària per al proper curs

query_builder   18 juliol 2011 12:03

event_note Nota de premsa

El secretari d'Universitats i Recerca, Antoni Castellà, presentarà dimecres els resultats de la preinscripció universitària per al proper curs

El secretari d’Universitats i Recerca, Antoni Castellà, acompanyat del secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), Claudi Alsina, i del coordinador de l’Oficina d’Orientació per a l’Accés a la Universitat, Jesús Maria Prujà, presentarà dimecres vinent els resultats de la preinscripció universitària per al proper curs 2011-12. Durant la roda de premsa es donaran a conèixer el nombre d’estudiants preinscrits a les universitats públiques catalanes i a la Universitat de Vic (UVic), els estudis més demanats i les notes d’admissió per a cadascuna de les titulacions.
 
Nota: la roda de premsa es podrà seguir en directe al web de la Secretaria d’Universitats i Recerca (www.gencat.cat/universitatsirecerca) i també per twitter a través dels comptes @coneixementcat i @universitatscat. També es podrà seguir pels dispositius Android, iPhone i iPad.

11:30|.Auditori de l'AGAUR (pg. Lluís Companys, 23. 6a planta) |Barcelona (Barcelonès)

  Emissió en directe

El secretari d’Universitats i Recerca, Antoni Castellà, presentarà els resultats de la preinscripció universitària per al proper curs 2011-2012. L'acompanyarà el secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), Claudi Alsina.