Felip Puig visita demà l'ABP i el Parc de Bombers de Berga

El conseller d'Interior també visitarà el Parc de Bombers de Gironella

query_builder   21 juliol 2011 14:32

event_note Nota de premsa

Felip Puig visita demà l'ABP i el Parc de Bombers de Berga

El conseller d'Interior també visitarà el Parc de Bombers de Gironella

El conseller d’Interior, Felip Puig, visitarà demà, divendres 22 de juliol, l’Àrea Bàsica Policial i el Parc de Bombers de Berga. El conseller arribarà a les 13.30 hores al Parc de Bombers de Berga, on el rebran l’alcalde d’aquest municipi, Juli Gendrau; el delegat territorial del Govern a la Catalunya Central, Jordi Moltó; el director general de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvaments de la Generalitat, Jordi Gassió, i altres autoritats.
 
Posteriorment, a les 15.15 hores, el conseller arribarà a l’ABP de Berga, on rebrà les novetats a càrrec del cap de l’ABP Berguedà, Eduard Cuenca. El conseller es reunirà amb els comandaments de l’ABP Berguedà i visitarà les instal·lacions. També hi assistirà el director general de la Policia, Manel Prat, entre d’altres autoritats.
 
En acabar la visita, a les 16 hores, Puig atendrà els mitjans de comunicació. 
 
A continuació, el conseller visitarà el Parc de Bombers de Gironella. Abans d’això, Puig es trobarà amb l’alcalde de Gironella, David Font, i signarà el llibre d’honor del consistori.
 
 
Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb la Joana Vallès al telèfon 659 034 642, o bé amb l’oficina de comunicació del Departament d'Interior: 93 551 21 48 / 93 551 25 10 / 93 551 22 69

13:30|.Àrea Bàsica Policial de Berga (c. del Pla de l'Alemany, s/n)|Berga (Berguedà)

El conseller d'Interior, Felip Puig, visitarà l'Àrea Bàsica Policial i el Parc de Bombers de Berga. El conseller arribarà a les 13.30 hores al Parc de Bombers de Berga, on el rebran l'alcalde d'aquest municipi, Juli Gendrau; el delegat del Govern a la Catalunya Central, Jordi Moltó; el director general de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvaments de la Generalitat, Jordi Gassió, i altres autoritats. Posteriorment, a les 15.15h, el conseller arribarà a l'ABP de Berga, on es reunirà amb els comandaments de l'ABP Berguedà i visitarà les instal·lacions. També hi assistirà el director general de la Policia, Manel Prat, entre d'altres autoritats. En acabar la visita, a les 16 hores, Puig atendrà els mitjans de comunicació. A continuació, el conseller visitarà el Parc de Bombers de Gironella. Abans d'això, Puig es trobarà amb l'alcalde, David Font, i signarà el llibre d'honor del consistori.