El Departament de Cultura signa un conveni amb l'ICAA per facilitar finançament a empreses audiovisuals

query_builder   26 juliol 2011 14:28

event_note Nota de premsa

El Departament de Cultura signa un conveni amb l'ICAA per facilitar finançament a empreses audiovisuals

El Departament de Cultura signarà demà, dimecres 27 de juliol, un conveni amb l’Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA) del Ministeri de Cultura per tal de facilitar finançament a les petites i mitjanes empreses del sector audiovisual. L’acord se subscriurà a través de l’Institut Català Industries Culturals (ICIC) i l’empresa Audiovisual Aval SGR, societat mitjançant la qual l’ICAA vehicula les operacions de finançament de les petites i mitjanes empreses audiovisuals.
 
El conseller de Cultura, Ferran Mascarell i el director de l’Instituto de la Cinematografía y de las Artes Audiovisuales (ICAA) del Ministeri de Cultura, Carlos Cuadros, signaran el conveni en un acte que tindrà lloc a les 11.30 hores a la seu del Departament de Cultura. Hi participaran el director gerent de l’Entidad de Gestión de Derechos de los Productores Audiovisuales (EGEDA), Jaume Canela, i el director de l’ICIC,  Fèlix Riera.
 
 
Es podran prendre imatges durant la signatura. Posteriorment el conseller i el director de l’ICAA atendran els mitjans de comunicació.

11:30|.Departament de Cultura (Rambla Santa Mònica, 8)|Barcelona (Barcelonès)

El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, signarà un conveni entre el Departament de Cultura i l’ICAA per facilitar finançament a petites i mitjanes empreses audiovisuals.