Demà es reuneix el Grup de Treball de l'Aeroport de Reus

query_builder   27 juliol 2011 13:47

event_note Nota de premsa

Demà es reuneix el Grup de Treball de l'Aeroport de Reus

El delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin, ha convocat per a demà una reunió del Grup de Treball de l’Aeroport de Reus. L’objecte de la reunió és valorar l’anunci de la companyia aèria Ryanair de no programar més vols a la base operativa de Reus a partir de l’octubre.
 
A la reunió hi estan convocats representants dels ajuntaments de Tarragona, Reus, Cambrils, Vilaseca i Salou; de les cambres de comerç de Reus, Tarragona i Valls; de la Diputació de Tarragona; del Port de Tarragona; de l’Aeroport de Reus; de la Federació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona i de la Confederació de Comerciants de Catalunya.

La reunió del Grup de Treball de l’Aeroport de Reus es farà a les 9h a la Delegació del Govern. A les 10.30h es farà una roda de premsa per explicar-ne el contingut. Aquesta roda de premsa es farà a la Sala de Juntes de la 5ª Planta de la Delegació del Govern.
 
Els mitjans que vulguin agafar un mut de la reunió ho poden fer a les 9h.

09:00|.Delegació del Govern a Tarragona (c. Sant Francesc, 3)|Tarragona (Tarragonès)

El delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin, presidirà la reunió del Grup de Treball de l'Aeroport de Reus per analitzar l'anunci de la companyia aèria Ryanair de no programar més vols a la base operativa de Reus a partir de l'octubre. Hi assistiran representants dels ajuntaments de Tarragona, Reus, Cambrils, Vilaseca i Salou; de les cambres de comerç de Reus, Tarragona i Valls; de la Diputació de Tarragona; del Port de Tarragona; de l'aeroport de Reus; de la Federació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona i de la Confederació de Comerciants de Catalunya. A les 9.00 hores els mitjans gràfics podran prendre imatges de la reunió. Un cop acabada, a les 10.30h, compareixeran en roda de premsa per explicar-ne el contingut.