La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, inaugura el Mercat Medieval de Guimerà

També farà una visita institucional a l'Ajuntament del municipi

query_builder   4 agost 2011 14:16

event_note Nota de premsa

La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, inaugura el Mercat Medieval de Guimerà

També farà una visita institucional a l'Ajuntament del municipi

La vicepresidenta del Govern i titular del departament de Governació i Relacions Institucionals, Joana Ortega, inaugurarà demà la XVII edició del Mercat Medieval de Guimerà. Acompanyaran a la vicepresidenta l’alcaldessa de Guimerà, Guadalupe Badies, la presidenta del Consell Comarcal d’Urgell, Rosa M. Mora; el director del Centre d’Estudis Jurídics, Xavier Hernandez; la diputada de la Diputació de Lleida, Josefina Bernades; el director territorial de Governació a Lleida, Jordi Souto, la directora territorial de Cultura a Lleida, Carme Vidal i la directora territorial d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Rural a Lleida, Cristina Bosch.


La vicepresidenta del Govern arribarà a l’Ajuntament de Guimerà a les 19.00 hores, on signarà en el Llibre d’Honor del municipi. Tot seguit, visitarà el museu de la vila, on inaugurarà l’exposició de pintura d’Antoni García Lamolla i assistirà a la presentació del llibre del retaule de Ramon de Mur. A posteriori, Joana Ortega farà un recorregut pels recent remodelats carrers de la vila.
 
A continuació, a les 21.30 hores, la vicepresidenta donarà el tret de sortida a la XVII edició del Mercat Medieval de Guimerà.